TOBLERONA


Nešto brzo i jako ukusno!
Odlican recept, savrsen ishod!

Sastojci
· 150 gr margarina ili maslaca
· 200 gr čokolade
· 2 kašike meda
· 200 gr šećera
· 1 dl koka kole
· 75 gr krupno mlevenih lešnika


· 75 gr krupno mlevenih badema
· 200 gr mlevenog keksa

Glazura:
100 gr čokolade
3 kašike ulja

Priprema
Lagano zagrevati margarin, čokoladu, šećer, med i koka kolu, lagano mešajući dok se svi sastojci ne sjedine i istope.
U masu dodati lešnike, badem i keks. Dobijenu masu razliti u trouglasti pleh u koji ste prethodno


stavili celofan, kako bi se kolač lakše izvadio iz kalupa.
Kalup stavite u frižider ili zamrzivač da se masa što pre stegne. Izvadite kolač iz kalupa i preko stavite glazuru od čokolade. Kada se glazura stegne kolač secite na tanke šnitice.
Od dobijene mase dobićete dva pleha ovog kolača. Moj pleh je dužine 35 cm.
coolinarika.com