![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUMf5-aJwZf2YVnoYoDNua7uRqEX-xyeObDyHcY0j-QCJ7TNwPGukVpW8XYCKuO_dep4WDzWkwtosKDub5bK4nSgZgOE8iI-CcqCwQOHttjB1WK9Vd_hg9RAKEqI7kSOWeh3vukNUJ88w/s1600/14.jpg)
Ovo je nesto posebno tako ukusno i mekano topi se u ustima.
Sastojci
1 bjelance
20 dag secera u prahu
1.5 dl vode
20 dag kristal secera
1 dl vode
2 vrecice zelatine u prahu
nekoliko kapi arome jagode
kokos
Priprema
staviti mociti zelatinu u 1 dl vode
1.5 dl vode i 20 dag kristal secera prokuhati 10-ak minuta
bjelance istuci u cvrsti snijeg i dodati mu 20 dag secera u prahu
zelatinu otopiti na laganoj vatri
u snijeg ulijevati uz neprestano miksanje prokuhanu vodu i na kraju otopljenu zelatinu
miksati neprestano 15-ak minuta tj. dok smjesa ne postane pjenasta i gusta
pola smjese
uliti u lim vel. 20×30 posut kokosom, a u drugu polovicu staviti nakoliko kapi arome jagode i staviti preko bijele smjese
hladiti nekoliko sati u frizideru, narezati kocke i valjati ih u kokos
coolinarika.com