JAPANSKE BUBE.


Jedan od zaboravljenih recepata. Jednostavan i sočan kolač.

Sastojci
Biskvit
4 jaja
4 žlice šećera
4 žlice oštrog brašna
2 žlice kakaa /Krašov jer je taman/
1 prašak za pecivo

Preljev
1 dcl vode


1 dcl ruma
10 dkg šećera

Fil
1/2 l mlijeka
3 žumanjka
8 dkg brašna oštrog
15 dkg šećera
15 dkg margarina
2 vrečice šlaga ili 1/2 l biljnog šlaga

Čokoladna glazura
10 dkg tamne čokolade
5 dkg margarina
ulja /toliko da dobijete lijepu glatku glazuru/

Priprema
1.
Od sastojaka za biskvit ispecite biskit, koji još vruć prelijte sa prokuhanom vodom, šećerom i rumom.


Odozgo stavite fil, a na njega izrađeni šlag. Preko šlaga možete staviti čokoladnu glazuru koja nije obavezna /po vašoj želji / možete naribati čokoladu ili ga posuti čokoladnim mrvicama.
2.
Dobar tek !
coolinarika.com