![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigzhGNgSTBivLmmlqUK6527nJIReKCtCa1vE88UmZjSZ9UIzPguwKA61XNh1aTqpZaAJ5-tNjrnCz6WvlsQdNhbQnfGxioBTFSpfKt-AnP7A_a2MNZUSUrcsS7GlgK64nib2cCBYnQgx5a/s640/Keksi%C4%87i+s+marmeladom+i+linoladom.jpg)
Keksići su stvarno savršeni.
SASTOJCI:
Tijesto
• 1 kg brašna
• 400 g šećera
• 4 jaja
• 2 prašak za pecivo
• 500 g margarina
• sok od pola limuna
• naribana korica od limuna
PRIPREMA:
1. Sve sastojke zamijesiti, stavite u hladnjak na barem pola sata, na pobrašnjenoj podlozi razvaljajte što tanje i kalupićima vadite razne oblike.
2. Peći na 200 stupnjeva cca 10 min.
3. Keksiće ohladiti na ravnoj podlozi da se ne iskrive.
4. Mazati po želji, ja sam u ovom slučaju sa pekmezom od šumskog voća i linoladom.
Posluživanje
Ova količina je dostatna za oko 100 komada, pa slobodno prepolovite sastojke za tijesto.
Keksići mogu jako dugo stajati, a pospremite ih u limenu kutiju.
coolinarika.com